Inspirasi Desain Interior Terbaru 2021 untuk Rumah Minimalis

Hai, bertemu lagi dengan Bro Admin BFSelling Supplay. Kali ini kita akan bahas terkait Desain interior dan Interior buat Rumah Minimalis. Cocok buat kamu yang baru aja mau pindahan ke rumah baru namun nggak mau keluar biaya banyak buat isi interiornya. Nah desain rumah minimalis bakal cocok buat kebutuhan kamu. Tapi, sebenarnya penting nggak sih rumah kita ada desainnya?

Keuntungan Rumah Dengan Desain Interior

Menurut definisi KBBI, Rumah adalah tempat untuk singgah dan berlindung dari berbagai cuaca, kerap kali rumah diasosiasikan dengan bangunan yang berdiri di atas tanah. Namun, jika kamu memiliki hunian yang tidak beralaskan tanah sekalipun tapi memenuhi kriteria di atas, maka itu juga bisa disebut rumah. Sedangkan Interior adalah isi dari hunian tersebut. Riset menunjukkan bahwa manusia rata-rata menghabiskan 8-12 jam di dalam rumah, bayangkan jika dalam waktu tersebut sepanjang umur kita kita hanya melihat sesuatu yang membosankan, tidak memunculkan inspirasi dan bikin suntuk? nggak enak banget kan. Makanya kita perlu desainer interior untuk membantu kita menyusun desain interior terbaik sesuai dengan kebutuhan kita. 

Kenapa Harus pakai Desainer Interior

Kenapa harus pakai desainer interior, sekarang kan gampang karena semua tutorial ada di Youtube dan sosial media, jadi kita nggak perlu donk punya desainer interior? kalau pernyataannya seperti itu betul, namun perlu dipahami untuk menjadi seorang desainer interior, profesional tersebut harus menghabiskan bertahun-tahun menempunh pendidikan desain serta bertahun-tahun pengalaman profesional di bidangnya. Dengan tumpukan pengalaman serta pengetahuan desainer tersebut para desainer tersebut memiliki sense of art yang lebih tajam dan lebih responsif dalam merespon kondisi interior sebuah bangunan. Hal ini tentu tidak bisa kita dapatkan jika hanya mengandalkan referensi dari internet, karena referensi seringkali hanya menampilkan desain dalam kondisi bangunan sempurna tanpa ada kekurangan di beberapa hal. Padahal dalam dunia nyata sudah tentu kondisi rumah akan memiliki bagian – bagian yang kurang sempurna.

Inspirasi Desain Interior Rumah Minimalis

Berikut inspirasi desain rumah minimalis yang sudah Bro Admin kumpulin untuk nambah inspirasi kamu dalam desain rumah impian. Check it Out!

Ruang di atas tangga nggak harus penuh, bisa juga gunakan half level seperti contoh ini

Dapur yang minimalis bikin kita semakin nyaman berlama – lama masak untuk keluarga tercinta

Ruang tengah ber cat putih dengan ornamen etnik yang unik bikin ruangan nggak cuma asik tapi juga penuh inspirasi

Buat kamu yang suka gaya macho dan laki bisa padu padankan warna abu abu dan hitam di desain ini

Bisa gunakan bawah tangga untuk membuat dapur dan kamar mandi yang simpel dan compact

Sliding Glass Door bisa jadi inspirasi kamu untuk mengakali rumah yang kecil. Dengan menggabungkan ruang tengah dan belakang memberikan kesan yang lebih lapang dan luas

Gunakan sekat ruangan berongga untuk memberikan kesan lapang namun juga tetap berfungsi sebagai pembagi ruangan yang tegas

Selalu gunakan jendela dan bukaan cahaya yang lebar sehingga semakin banyak cahaya alami masuk membuat rumah menjadi terang alami dan terkesan luas

Selalu gunakan kombinasi warna dominan putih di setiap desain kamu, sehingga tidak menambah kesan sempit di rumah

Penutup

Nah, itu tadi beberapa referensi inspirasi desain interior rumah minimalis 2021 yang bisa kamu … Read More...

Tips and Recommendations for Those Intending to Go into Gardening

10 Helpful Gardening Tips That Actually Helped This Former Plant Killer |  SELF

Do you have a garden in the backyard and you need some gardening tips to get you started with cultivating and making the best of your garden? If yes, then you’ve got to look up this list of helpful tips to make sure all your garden plants thrive. When starting gardening, it might seem you have to know so much to make your garden turn out just fine.

There is nothing wrong with trying to gather information and asking questions on how to go about gardening. But there are basic tips you may have to know to get you started. That I believe is the reason you are here. ReviewsBird.com also has some articles in that respect so do well to look them up.

Gardening tips you ought to know

If you needreviews about gardening services then you’ve got to check out the wealth of materials on the internet to see what suits your needs. The below, however, as some important gardening tips you should know:

Know your hardiness zone

There are certain areas where it is not profitable to plant trees and shrubs or perennials as they don’t survive in those areas. So, finding a guide for your location is really important, with the guide you get an idea when to expect spring so you can plant vegetables, fruits, and other annual crops in your garden.

What plants should you prune and when?

Plants you can prune include shrubs such as lilacs, other climbing roses. You’ve also got to know when to prune them as if you prune at the wrong time you risk losing the flower bud at the next spring, for the above-mentioned shrubs trimming them in fall or winter would guarantee that they do not bud in the coming winter.

When to apply composted manure

Knowing when to apply composted or rotted manure is essential, this is applied at least six months to the soil. Fresh manure is known to contain a high amount of nitrogen and can burn plants if applied immediately. It also contains pathogens and parasites, manure from pigs, dogs, and even cats should not be applied in gardens because they contain a parasite that is harmful to humans.

What you need to know about perennials

Perennials are known to mature three years after being planted, so before planting any of them, you need to know the growth cycle so you learn how to take proper care of them.

Knowing your growing season

Some newbies are not aware of the period of the growing season so they thus run into errors and lose a lot of resources. The time between the last frost in spring and the first frost in fall is the time designated as the growing season, you can start planting around that period but the majority of the plants would be inside or you can avoid growing them altogether.

Why deadhead?

Deadheading is a good practice if you intend to grow perennial and annual crops. The goal … Read More...

How Trees Add Value To A Property

When selling your property, you want the price to reflect the effort and time that you have put into maintaining it. For many, this means renovating the bathrooms, retiling the kitchen, or painting the walls.

Boosting curb appeal is also another thing that realtors often advise homeowners to do when looking to increase the value of their property. This typically means doing a bit of landscaping.

However, most people do not know how much value a tree can add to their property.

According to research, landscaping with trees can increase your property value by up to 20%. How so? This article will discuss how trees add value to your property.

Privacy

Privacy is an innate need among the human species. According to Privacy International, we value private spaces as they allow us to be ourselves without judgment, in addition to giving us control over what other people know about us.

Having trees on your yard allows you that kind of privacy, which is why potential homebuyers will be willing to pay extra for it.

What’s more, studies indicate that neighborhoods with greater amounts of tree cover have significantly low crime rates, which is a factor that affects the value of a property directly

Curb Appeal

You cannot deny the aesthetic appeal of a lawn with well-maintained trees. For many, this appeal is worth every extra penny. According to the Council of Tree and Landscape Appraisers, the appraised value of a mature tree often ranges between $1,000 and $10,000.

Trees also help maintain your lawn by preventing erosion, thanks to their extensive root network that keeps the soil intact.

Energy Savings

In addition to aesthetic appeal, having trees on your yard can have a dramatic effect on your energy bill. During summer, the shade from the trees can reduce your air conditioning bill by up to 50%. During winter, on the other hand, trees act as a barrier to the cold, and this can reduce your heating bill by 20-50%. This is according to the USDA Forest Service.

Health Benefits

Trees are natural carbon sinks, meaning that they absorb carbon dioxide from the air to release oxygen. What’s more, they also filter particles from the air, such as dust, smoke, pollen, and ash. As such, by having trees around your home, you will not only enjoy fresh air but also keep allergens and other health risk inducing particles at bay.

Which Trees add The Most Value to a Property?

There is no specific tree that has been shown to add the most value to a property. Moreover, due to differences in geography and climate, different regions will favor certain tree species over others.

The best tree, therefore, is one that is suited for your region while being hardy and disease-resistant. Such a tree will have the best chances of growing to be big and strong, which is what increases property value.

Study this chart to find the most suitable trees for your region. Nonetheless, we have done some … Read More...